Hundspannstur och övernattning i Gällivare

Hundspannstur och övernattning i Skaulo

Välkommen till paradiset!

Långt bort från civilisationens liv och rörelse hälsar din värd Lotti Meier dig välkommen till Snowtrail Dogcamp i Skaulo (Gällivare).
Lär känna Lappland på vintern eller sommaren. Det finns olika erbjudanden som låter dig uppleva varje säsong i norra Sverige. På vintern med huskies, på sommaren till fots eller med kanot. Du kommer att bli fascinerad av landskapet och naturen och känna dig som hemma i Snowtrail Dogcamp Lodge.

Turer med hundspann

Träffa de 85 huskie-hundarna på anläggning, under vintern på en slädtur eller sommaren på en upptäcktsfärd runt lägret i den vackra och mångsidiga naturen i norra Sverige. Njut av avkopplande semester i vår familjeanläggning.

Boende

Koppla av i det familjevänliga lägret och upplev skönheten med dom olika färgerna i midnattssolens land. Boendedelen har totalt 5 rum med 14 sängar. Det finns två fyrbäddsrum med våningssängar, två dubbelrum med en dubbelsäng och ett tvåbäddsrum med en våningssäng och två delade badrum. Det stora vardagsrummet med öppen spis, stereo och ett mysigt loft med många böcker inbjuder dig att läsa och koppla av. Om du vill kan du tillbringa natten i renskinn och sovsäck nära boendet (renskinn och sovsäckar finns). Året runt kan du koppla av i vår vedeldade bastu och njuta av en uppfriskande dopp i sjön framför huset. Vi skämmer bort din smak med övervägande lokala specialiteter som ren eller älg samt örter och bär.

 

 

 

 

 

 

 

Boka här

Avstånd
Gällivare Turistcenter 45 km
Lapland Airport 40 km

Snowtrail Dogcamp
Besöksadress: Skaulo 92, 982 04 Gällivare
Telefon: 073-345 10 23
E-post: info@snowtraildogcamp.com
Hemsida: snowtraildogcamp.com
Facebook: facebook.com/Snowtrail-Dogcamp
Instagram: instagram.com/snowtrail.dogcamp

X