Hundspannstur med övernattning i Avvakko

Välkommen till Avvakko Adventure!

Hos oss får ni uppleva den lappländska vildmarken på släde bakom våra dragvilliga huskys. Hundarna ylar och rycker i selarna ivriga att få springa, för att sedan helt plötsligt tystna då ankaret lossas och släden glider iväg. Ni får se hundarna i deras rätta element, då de springer i full fart nerför backar för att i nästa stund ta i med all kraft uppför.

Vi erbjuder hundspannsturer i en lugn och skön natur, allt från fikaturer på en timma till veckoturer, både i närområdet och i fjällen. Ni kan välja att köra med egen släde, med 1-2 personer/släde och 4-6 hundar framför, eller att åka på en släde med en guide som kör, upp till 4 gäster och med 10-14 hundar framför.

Det finns även möjlighet till övernattning i tältkåta, upp till 16 personer, oavsett om ni kör hundspann eller ej. Vi kan anordna isfiske, skidturer och många andra akiviteter, bara att komma med förfrågan. Varför inte ta med personalen på en gemensam aktivitet, grillkväll eller firmafest. Eller ta med kompisarna på födelsedagsfest, svensexa, möhippa m.m.

Sommartid är det möjligt att besöka huskyfarmen, ta en promenad med hundarna, eller vandra upp på Avvakko Dundret. Vid klart väder kan man se Kebnekaisefjällen (Sveriges högsta berg, 2104 möh) eller njuta av midnattsolen på natten.

Vi säljer även presentkort på hundspannsturer.

Boka här

Avvakko Adventure
Besöksadress: Avvakko 47, 982 99 Skaulo
Telefon: 070-686 05 00
E-post: adventure@avvakko.se
Hemsida: avvakkoadventure.dinstudio.se

X