Taiga Forest Lodge

Info

Company Taiga Forest Lodge

Beskrivning

Välkommen till Taiga Forest Lodge! 

Inbäddat djupt i tajgaskogen i svenska Lappland hittar du detta hemtrevliga boende. Denna 100 år gamla stuga med rik historia har renoverats noggrant och vi erbjuder nu avkopplande semestrar med aktiviteter centrerade kring natur, djur och den arktiska livsstilen.

Taiga Forest Lodge är ett gammalt trähus från början av 1800-talet. År 2019 tog vi, Emma & Mikael över huset från Mikaels farfar och beslutade att återställa den och öppna platsen för resten av världen. Stugan ligger inbäddat djupt i tajgaskogen, precis utanför den lilla byn Nilivaara i Gällivare kommun.

Här bor du bekvämt och nära naturen och djurlivet. Det stora huset har 2 sovrum, ett fullt utrustat kök och vardagsrum med öppen spis. På vintern finns skidor att låna och på sommaren kan du ta en av cyklarna för att utforska den omgivande naturen.

Under din vistelse erbjuder vi 24-timmars service. Vi bor 5 minuter bort och kan hjälpa dig när som helst. Du kan också boka guidade aktiviteter för att få ut mesta möjliga av din vistelse eller boka våra specialanpassade paketresor för att få det mesta av upplevelsen med måltider som ingår.

Se & göra – Klicka här för att läsa om fantastiska upplevelser på Taiga Forest Lodge.

Avstånd
Gällivare Turistcenter 57 kilometer
Lapland Airport 55 kilometer

Boka här

Taiga Forest Lodge
Besöksadress: Männikö 3, 982 91 Gällivare
Telefon: 070-205 92 66
E-post: info@taigaforestlodge.com
Hemsida: taigaforestlodge.com
Facebook: facebook.com/taigaforestlodge
Instagram: instagram.com/taiga_forest_lodge

Foto: Mikael Martinsson

 

X