Our Arctic Paradise

Beskrivning

Hej och välkommen till det arktiska paradiset i Tjautjas!
Mitt gästhus hittar ni på stranden intill Tjautjasjaure, huset är handgjort av tallskogsloggar i traditionell stil. Rymligt med kök, bastu och vacker utsikt. En perfekt plats för inspiration, tystnad och flykt från stadens ljus. Den vackra naturen och rika djurlivet är just utanför dörren.

Boendet
Alla 18 bäddar delar på ett rum, med individuella gardiner mellan sängarna. En stor terrass för fiske eller bara ha en god måltid tillsammans utomhus. Fullt utrustat kök med gasspis, kylskåp, frys och gott om utrymme att laga mat. Torktumlare finns. Bastu, traditionell stil. Allt vatten tar man för hand från sjön, under vintertid finns isborr att använda. På sommaren är anläggningen en perfekt tillflyktsort för fiske och midnattssolen. Under vintern lockar skidåkningen och norrskenet. Sjön Tjautjasjaure lockar aktiviteter som båt och kajak under sommaren och skoterturer under vintern. En kort promenad till berget Pátsoive på 700 m.ö.h med utsikt över Tjautjas.

Levande musik och inspiration
Mitt namn är Daniel Wikslund och är Sveriges nordligaste riksspelman. Om jag har turen att träffa dig personligen så ska jag spela en sång till dig eller vägleda dig till en av mina favoritplatser, på förfrågan.

Faciliteter
Kök, Bastu, Parkering, Torktumlare

Avstånd
Gällivare Turistcenter 30 kilometer
Lapland Airport 30 kilometer

boka här

Our Arctic Paradise
Besöksadress: Tjautjas 221, 983 03 Koskullskulle
Telefon: 070-554 72 55
E-post: wikslund@hotmail.com
Hemsida: danielwikslund.com

X