Lappeasuando Hotel & Lodge

Info

Company Lappeasuando Hotel & Lodge

Beskrivning

Varmt välkommen till Lappeasuando!

Långt bort från dagliga rutinerna, men fortfarande inom räckhåll i hjärtat av Lappland, här ligger det: ”Lappesuando”. Vackra Hotel & Lodge Lappeasuando ligger precis vid E10 och vid fiskrika Kalixälv. Sedan många år är restaurangen och hotellet i Lappeasuando och hotellet en attraktion för lokalbefolkningen och människor som reser från och utanför Europa. Våra gäster värdesätter den hemtrevliga, mysiga atmosfären, den familjeformiga andan och den nordliga gästfriheten. Vårt kök erbjuder en mängd lokala specialiteter och aktivitetsutbudet är bundet till att ha något spännande för alla, oavsett årstid.

Lyxiga vildmarkslägret erbjuder er unik upplevelse under hela året

Det magnifika landskapet mitt i vildmarken, utan vägar eller stigar som leder en och mittemot de orörda älvarna gör den här platsen till ett oförglömligt minne för alla som har upplevt. Den autentiskt utformade bastun liksom den traditionella kåtan står för en exceptionell atmosfär av lugn och avkoppling, långt ifrån stress och rusningar i den normala vardagen.

Det är cirka 2,5 km mellan Hotel & Lodge Lappeasuando och vildmarkslägret. Under vintern kan du nå vildmarkslägen med snöskoter, hundspann, skidor eller snöskor. Antingen längs floden eller genom skogen. Under sommaren har vi vår egen båttransportservice för att ta gästerna till vildmarkslägret. Kanotister har givetvis möjlighet att nå lägret genom med egen kanot.

Aktiviteter sommar och vinter

Under sommaren kan du bli guidad genom den övre delen av Kalixälv i Lappeasuando vildmarksläger. Det klara vattnet i älven har sin källa från Sveriges högsta berg Kebnekaise. Här har du en vacker tur för dig själv med långsamma strömmar som är lämpliga för flugfiske efter lax.

Det attraktiva vinterprogrammet kommer att göra din semester till en oförglömlig upplevelse. Du kan antingen välja ett av arrangerade äventyrspaketen eller du kan låta oss veta vad du vill göra. Vi sätter ihop ditt eget personligt aktivitetspaket.

Faciliteter
Kök, WC, Dusch, Bastu, Restaurang, Uppvärmt boende, Parkering, Camping, Aktiviteter, Konferensmöjligheter

Avstånd
Gällivare Turistcenter 57 km
Lapland Airport 52 km

boka här

Lappeasuando Hotel & Lodge
Besöksadress: Lappeasuando 3, 982 99 Gälllivare
Telefon: 0970-50 170
E-post: info@lappeasuando.com
Hemsida: lappeasuando.com

X