Aurora Lake Lapland

Info

Company Aurora Lake Lapland

Beskrivning

Välkommen till oss i byn Tjautjas

Tjautjas, en liten by 100 kilometer norr om polcirkeln. Ligger en halvtimmes bilresa från närmaste stad Gällivare. Byn har många sjöar och är omgiven av låga berg mitt i orörd natur. Upplev säsongernas stora kontraster mellan krispiga polarvinternätter och varma sommardagar. Ni är varmt välkommen till oss och vara en del av den nordiska livsstilen. För oss är ni inte bara en besökare, ni är även en del av familjen. Vakna upp i den mysiga stugan med en vacker morgonuppgång utanför fönstret, delta i den gemensamma arktiska frukost eller få den serverad till er stuga. Under dagen har vi fokus guidade och gästfrihet till er som bor hos oss.

Vi älskar vår by och Aurora Lake Lapland presenterar denna fantastiska och oupptäckta vildmark på bästa möjliga sätt. Det började med guidade fototurer, men snabbt bestämde vi oss för att bygga upp två stugor för våra gäster och erbjuda alla olika upplevelser. Vi har alltid haft glädje av att ha människor omkring oss och vara i naturen. Resenärer är drömmare och vi strävar efter att göra det önskade äventyret till verklighet. Få en unik och nära koppling till svenska Lappland.

Utforska den nordiska livsstilen

Den oupptäckta hisnande naturen och ljudet av tystnad från den orörda vildmarken. I mitten av svenska Lappland, omgiven av sex nationalparker som har en av Europas äldsta skogar och världsarvet Laponia.

Ta en promenad i den arktiska naturen omgiven av örnar och vråkar. Stå mitt i det glittrande vinterlandskapet och se norrskenet dansa på himlen. Upplev magin när våren övergår till sommar och naturen kommer till liv efter den långa kalla perioden. Besök den gamla skogen och se tjädrar, fritt strövande renar och älgar upplysta av midnattssolen. Titta på höstens färgrika natur från grön till spektakulär orange och djup röd. Genom att anpassa varje vistelse efter gästernas önskemål, ser vi till att ni får ut mesta möjliga av din tid i Lappland och får den rätta upplevelsen för er. Välkommen att tillbringa en avkopplande natt i en av våra stugor, upptäck skräddarsydda aktiviteter och vara en del av naturen i de mest magiska stunderna.

Vill ni ha mer erfarenhet?

Genom att anpassa varje aktivitet efter era önskemål och behov så säkerställer vi att ni får ut mesta möjliga av vistelsen och får rätt upplevelse precis för dig. Är ni redo att uppleva vildmarken, vara en del av naturen i de mest magiska stunderna? Vi tar dig dit!

Avstånd
Gällivare Turistcenter 28 kilometer
Lapland Airport 28 kilometer

boka här

Aurora Lake Lapland
Besöksadress: Tjautjas 106, 983 03 Koskullskulle
Telefon: 070-353 55 81
E-post: info@auroralakelapland.com
Hemsida: auroralakelapland.com
Facebook: facebook.com/auroralakelapland
Instagram: instagram.com/auroralakelapland

Foto Magnus Winbjörk

X