top of page

Vår berättelse

Denna sida har vi skapat genom projektet Design by Gällivare. Vi ser arbetet som vi gjort som ett startskott. Här vill vi samla det goda som finns i Gällivare och vi börjar med våra kreatörer. Vi vill låta dig som bor i Gällivare och som besöker Gällivare möta dessa fantastiska människor för att lära känna dem och deras verk. Vi hoppas det ska skänka dig glädje, inspiration och få dig att uppleva mer av det som vi har att erbjuda här i Gällivare. Vi hoppas att med tiden få bygga på med fler porträtt på fantastiska kreativa företagare, författare, fotografer, konstnärer, slöjdare och andra trixare och fixare. Kanske växer denna sida till att omfamna ännu fler människor och upplevelser från vårt Gällivare.

Här visas ett Gällivare som du som arbetsgivare kan ha nytta av att presentera vid dina rekryteringar. Om du finner dig själv med att nicka instämmande och vill stötta utbyggnaden får du gärna kontakta oss. Om du är kreatör och vill bli porträtterad och vara med i vårt nätverk är du också välkommen att höra av dig! 

Bakom Design by Gällivare finner du Petra Åhl AB och Ávki AB. Projektidéen har tagit avstamp ifrån behovet att lyfta och synliggöra det kreativa Gällivare med människorna i centrum.  Vi kan bara konstatera att det finns en enorm kraft och glädje här hos oss. Kan vi förmedla ett uns av den känslan är vi övertygade om att fler kommer att trivas och uppskatta vår plats på jorden.

10_butiken0230_ copy_edited.jpg

Petra Åhl & Cora Karlsson

Kontakta oss vid intresse!

cora@avki.se

petra@petraahl.com

Vi riktar ett varmt tack till våra finansiärer:

längmanska_logo.png
kommunvapen_färg_text_höger.jpg
sbn_logotyp_regionens_bank.png
bottom of page